La Cooperativa Agrícola de Bétera (Coabe) ofereix un servei d’assessorament i contractació del servei elèctric de la mà de Oppidumenergía, una de les més reeixides i innovadores de les Comercialitzadores d’Electricitat d’Espanya.

Aquest servei inclou estudis d’eficiència energètica, a preus realment competitius, beneficiant-se els socis de Coabe d’una bonificació especial, amb la confiança i proximitat que  els caracteritza i proporcionant comoditat i tranquil·litat, tant a particulars com a xicotetes i grans empreses.

Oppidumenergía és una comercialitzadora elèctrica nascuda l’any 2014 a Castelló de la Plana, el seu origen principal resideix en el sector cooperativista i actualment centra els seus esforços a arribar a tots els àmbits de la societat des de particulars a pimes i
grans empreses.

Els clients coneixen, des del primer moment, l’import exacte que pagaran pels kwh que consumeixen, sense sorpreses inesperades. I és que no hi ha necessitat d’emmascarar amb falsos descomptes a les nostres ofertes, que poden competir de tu a tu amb les de qualsevol comercialitzadora del mercat.

Així mateix, es proporciona accés a la WEB DE CLIENTS per a gestionar qualsevol consulta sobre factures o modificació dels contractes.

Qui desitge més informació sobre aquest servei elèctric, tan sols ha d’acostar-se a les oficines de la Seu Social de la Cooperativa Agrícola de Bétera (Coabe), situades al carrer Trinquet, 4. L’horari d’atenció és de  dilluns a divendres de 8.00 a 13.00 i de 15.00 a 18.00 hores.

També es pot informar a través del telèfon: 96 160 27 51 o enviant un e-mail a atencionsocio@coabe.es.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia