La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat una nova webinar per a conéixer les ajudes que com a empresa es poden sol·licitar a GVA Economia Sostenible i a GVA IVACE.

Tots aquells/as interessats/as a participar en la reunió només han de registrar-te en el següent enllaç: https://bit.ly/2mccyqa.

Aquesta jornada tindrà lloc el pròxim dilluns, 1 de març, de manera telemàtica. La webinar donarà principi a partir de les 09.30 hores amb una presentació de la citada jornada, a càrrec de la Presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Mª Dolores Celda i la Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rebeca Torró. Posteriorment, a les 09.45 hores, es parlarà de les ajudes als sectors productius, de la mà de Manuel Rosalén, cap del servei de Planificació i Ordenació Industrial, de la conselleria d’Economia Sostenible.

A les 10.15 hores, aproximadament, el tema central seran les ajudes Digitalitza CV, PIDI CV, Assessora CV, PIDCOP i Innova CV, a càrrec de Javier Mínguez, cap d’empreses i associacions IVACE.

Finalment, a les 10.45 hores, es durà a terme la clausura de la jornada amb Manolo Civera, Delegat d’Àrees Industrials de la Mancomunitat Camp de Túria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia