Des de l’Associació de veïns del Camí de Paterna volem denunciar, una vegada més, que en determinades zones de la nostra Urbanització torna acumular-se la poda, restes d’estris i altres andròmines velles (adjuntem fotos fetes totes aquest matí). Aquesta situació provoca imatges lamentables, tal com es pot veure en les fotos que adjuntem.

Recordem que són els dilluns, quan en teoria, es recullen les podes, bosses i altres estris, a la nostra urbanització. Esperem que es puga recollir al més prompte possible i no haver d’esperar fins la setmana vinent.

Així mateix, volem fer una crida a les veïnes/us per a  que  utilitzen els mitjans disponibles, cridant al servei gratuït de recollida o acudint  a l’ecoparc

Per això, SOL·LICITEM  a l’equip de govern que, de manera urgent, es done solució a les situacions ací descrites i d’aquesta manera evitar que continuen acumulant-se.

 

En Bétera a 23 de febrero de 2021. Asociación vecinos Camí de Paterna.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia