El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha informat aquest dijous, 25 de febrer, que l’hostaleria de la Comunitat podrà reobrir únicament les taules a l’aire lliure a partir del pròxim dilluns, amb un màxim de quatre persones per taula i fins a les 18 hores, mentre que el comerç podrà obrir fins a les 20 hores.

A partir del pròxim dilluns 1 de març s’augmenta a quatre persones el màxim permés per a les trobades a l’aire lliure, si bé dins dels domicilis es mantenen les mateixes restriccions.

Tots els que es troben asseguts en les taules de bars i restaurants hauran de portar la màscara posada en tot moment, excepte en l’instant de consumir.

Se suprimirà, a partir del divendres 5 de març, el perimetratge municipal de les 16 grans ciutats de la Comunitat, però es mantindrà el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana.

A més d’ampliar l’horari d’obertura dels comerços, s’amplia també al 50% l’aforament permés, idèntic percentatge que s’aplica les esglésies i espais de culte.

Igualment, es reobriran parcs i jardins, i es retiraran diverses restriccions vigents sobre l’activitat física i l’esport.

Es manté la restricció a la mobilitat nocturna entre les 22 i les 6 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia