La Mancomunitat Camp de Túria ha preparat per a dimarts que ve, 9 de març, la primera Mesa de Formació i Ocupació de la comarca del Camp de Túria. La finalitat d’aquesta iniciativa és la d’ajuntar en un mateix espai a representants de l’administració i agents socials per a entaular un diàleg sobre la formació i l’ocupació a la comarca.

Representants de Labora per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball; representants de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport; de les escoles d’adults; centres Labora; representants de les associacions d’empresaris i de comerç; sindicats; la Federació Laboral de la Construcció; el Centre de Formació de Labora de Paterna; representants dels centres de col·laboració de formació; aedls de la comarca, un prospector de formació dual; representants d’instituts de la comarca i la Universitat de València participaran en aquesta taula.

Serà necessari conéixer els recursos existents i les necessitats de Camp de Túria en matèria de formació i ocupació per a crear línies d’actuació que milloren l’oferta formativa de la comarca i s’adapten a les necessitats del mercat laboral.

Aquestes reunions serveixen per a traçar el camí a seguir per a complir amb l’Estratègia Territorial d’Ocupació de Camp de Túria. Es tracta d’un document elaborat pel personal tècnic de la *Mancomunitat Camp de Túria en col·laboració amb la Universitat de València.

La reunió es realitzarà de manera telemàtica per a respectar tots els protocols contra la Covid-19. Aquesta taula se suma a les altres tres posades en marxa per l’Acord Territorial d’Ocupació, dependent del departament de Promoció Econòmica. D’aquesta manera, la Mesa de Formació i Ocupació ve a completar els 4 eixos sobre els quals es desenvolupen les actuacions que són a més de l’esmentada, la Mesa d’Indústria, Agricultura i Comerç.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia