La Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE) ha aprofitat el tancament temporal de les instal·lacions del seu bar-restaurant situat en el Centre La Vereda (Camí d’Alcubles S/N), a causa de les noves mesures i restriccions establides per a l’hostaleria per part del govern valencià, per a  dur a terme obres de millora.

D’aquesta manera, el pròxim dilluns, 1 de març, aquestes instal·lacions tornaran a obrir les seues portes i oferiran una imatge renovada i un millor servei a la seua clientela.

Des de COABE ens han tranmés les ganes d’atendre de nou els seus socis i clients, ja que els troben a faltar. Ara ja està tot llest i preparat per a poder retrobar-se amb els seus comensals, fent-ho amb les màximes garanties i la millor qualitat possible.

L’equip de Betera.com us oferirà ens els pròxims dies unes imatges de la seua reobertura i de com ha quedat aquest bar-restaurant després de les obres de millora.

Si vols conéixer de primera mà aquestes millors prestacions… Només hauràs d’acostar-te al Centre La Vereda (Camí d’Alcubles S/N) a partir del dilluns, en horari de 06.00 a 18.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia