La Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE) ja té a punt les instal·lacions del seu bar-restaurant situat en el Centre La Vereda (Camí d’Alcubles S/N), per poder obrir la seua terrassa a partir d’aquest, dilluns 1 de març.

L’horari serà de 06.00 a 18.00 hores.

Cal recordar que, durant el tancament temporal de les instal·lacions a causa de les noves mesures i restriccions establides per a l’hostaleria per part del govern valencià, es van dur a terme obres de millora.

Així, ara oferiran una imatge renovada i un millor servei a la seua clientela.

En COABE tenen moltes ganes d’atendre de nou els seus socis i clients. A continuació, oferim algunes imatges de com ha quedat tot, tant la terrassa com dins per a quan es puga oferir servei també en l’interior de les instal·lacions:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia