Des de fa uns anys, l’1 de març també es celebra en alguns lloc el Dia Internacional de Protecció Civil. En aquest sentit, Bétera també va fer-ho i, ahir dilluns, abans del Ple Ordinari del mes es va procedir a un acte de reconeixement de la seua labor.

Cal mencionar que la seua tasca ha pres una especial rellevància des que es va iniciar la pandèmia ajudant al repartiment d’aliments a les veïnes i veïns en situació de vulnerabilitat o en el repartiment de màscares, entre moltes altres accions.

Així, el regidor municipal de Seguretat Ciutadana de Bétera, Julio Inés, va ser l’encarregat de dur a terme un breu homenatge a les voluntàries i voluntaris de Protecció Civil de Bétera, els quals assistien al Saló de Plens dels Castell per al citat acte. “De manera altruista i desinteressada es van posar a disposició de l’Ajuntament per a ajudar la ciutadania en diverses labors com el repartiment de productes bàsics i medicaments o amb gestos d’esperança com omplir el municipi de música i sirenes a les 20.00 hores cada dia”, va indicar el responsable de l’àrea mentre posava en valor durant l’inici de l’estat d’alarma.

L’edil va voler aplaudir el seu compromís amb la ciutadania de Bétera i va fer-los lliurament del llibre “Bétera i el seu patrimoni, amb l’ajuda dels diferents portaveus polítics de la corporació”.

Després d’aquest homenatge, va tindre lloc el Ple del qual parlarem durant aquests dies. A continuació, oferim un vídeo de l’homenatge a Protecció Civil de Bétera.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia