La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, va dirigir aquest dilluns, 1 de març, el webinar que es va celebrar de manera telemàtica. L’objectiu era el de poder traslladar amb experts entesos en la matèria les ajudes i subvencions tant de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball com d’IVACE i a les quals poden acollir-se les empreses i associacions.

La cita va comptar amb la participació de la secretària autonòmica de la conselleria, Rebeca Torró, qui va destacar que es treballa, amb iniciatives com les d’ahir perquè “totes les ajudes arriben a tot el territori valencià. De primera mà, els nostres sectors productius, coneixen aquest tipus d’ajudes que els ajudaran”. “Les administracions públiques estan al costat dels sectors productius perquè el camí els siga més fàcil”, ha afegit Torró.

El webinar també va comptar amb mig centenar participants que han pogut escoltar les explicacions del cap del Servei de Planificació i Ordenació industrial de la Conselleria d’Economia Sostenible, Manuel Rosalén; i del cap d’àrea d’Empreses i Associacions d’IVACE, Javier Mínguez. Segons les dades facilitades per IVACE, en 2019 es van presentar 54 projectes de Camp de Túria i l’any passat la xifra va ascendir a 92.

Celda va explicar que “són bones les iniciatives com aquesta que hem desenvolupat aquest matí. Vivim una situació molt difícil provocada per una pandèmia mundial que ha modificat tots els nostres projectes presents i futurs. Per això és bo que les empreses coneguen aquest tipus d’ajudes i que pots sol·licitar-les”.

En aquest acte també van participar autònoms, empreses, associacions d’empresaris, ajuntaments de la comarca així com sindicats.

L’acte va ser clausurat pel delegat d’Àrees Industrials de la Mancomunitat Camp de Túria i alcalde de Llíria, Manolo Civera. “Orgullós d’aquest panell d’empreses i empresaris de la comarca amb una enorme capacitat creativa i d’innovació. Camp de Túria és una zona de transició del món metropolità al rural. Enfortir i que existisca una cooperació amb tots els agents socials, públic-privats és el camí a continuar recorrent per a tornar a la senda del creixement”, ha comentat Civera.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia