Lola Caballero Fuset, del Club Natació SOS Bétera, s’ha proclamat aquest cap de setmana Campiona d’Espanya, amb récord d’Espanya (200m. supersocorrista), a més d’una medalla de plata (100m. socorrista) i dues de bronze (100m. combinada salvament i 100m. remolcament de maniquí amb aletes) al Campionat d’Espanya d’Hivern celebrat a Elx.

Així mateix, els juvenils Guillem Arnal i Arnau de la Cuadra han obtingut la medalla de bronze en llançament de corda.

La representació femenina del Club Natació SOS Bétera estava formada per Aitana de la Cuadra, Mar de la Cuadra, Alejandra Campos, Andrea Sanfeliu, Clara Zarzoso i Lola Caballero, i la masculina per Guillem Arnal, Arnau de la Cuadra, Jorge Camacho, Víctor Cebrián, Daniel Rodes i Borja Fabregat, acompanyats del seu entrenador, Miguel Sinisterra.

Altres resultats destacats entre els 6 millors d’Espanya han sigut:
– Mar de la Cuadra i Aitana de la Cuadra: 5é en llançament de corda absolut.
– Lola Caballero: 4a en remolcament de maniquí junior.
– Equip Júnior (Lola Caballero, Alejandra Campos, Andrea Sanfeliu i Clara Zarzoso): 5é en 4x25m remolcament de maniquí.
– Borja Fabregat Aloy: 6é en 200m supersocorrista absolut i 6é en 100m. remolcament de maniquí amb aletes.
– Jorge Camacho: 6é en 200m. Supersocorrista sub-20.
– Equip mixt absolut (Víctor Cebrián, Borja Aloy, Lola Caballero i Andrea Sanfeliu): 6é en 4×50 relleu socorrista.
– Equip Júnior femení: 4t lloc a la general.

La XXXV edició del Campionat d’Espanya Juvenil, Junior i Absolut d’hivern de Salvament i Socorrisme ha reunit en la Piscina Municipal Esperanza Lag d’ Elx (Alacant) 380 socorristes, 117 de categoria absoluta, 137 de la júnior i 126 juvenils, que
provenen d’ onze comunitats autònomes.

Des del Club s’han sumat a les felicitacions: “Estem molt orgullosos del nostres medallistes i volem donar l’enhorabona als nostres participants pels seus èxits, especialment en uns moments tan complicats per a tots els nostres esportistes, ja que els entrenaments per a les competicions s’han vist reduïts, inclús paralitzats en alguns moments, així com volem destacar l’esforç de tot l’equip, tècnics i familiars, que són un gran recolçament per als nadadors”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia