Bétera va incloure un punt més dins dels assumptes de fora de despatx en el Ple del mes de març, celebrat el passat dilluns 1 de març. Es tractava d’una petició d’Alberto Barona Rodríguez perquè es col·loque una placa commemorativa amb el nom de Pepe Sandiego en les pistes de Pàdel i Tenis del Poliesportiu Municipal de Bétera.

Aquesta mesura va ser aprovada per unanimitat de tots els grups polítics de la corporació municipal: PP, Ciutadans, Mas Camarena-Torre en Conill, Compromís, PSPV-PSPV i Vox.

Els diferents portaveus van destacar tot el treball esportiu que durant dècades ha realitzat Pepe Sandiego, fomentant el tenis al nostre municipi. A més, van valorar la seua persona i li van voler traslladar força i ànims en aquests moments tan durs per a ell i la seua família.

A continuació, compartim un vídeo amb les diferents intervencions i la votació a la petició.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia