El  Síndic  de Greuges dona un termini màxim de 15 dies a l’Ajuntament de Bétera, perquè li remeta un informe sobre l’ús definitiu de la partida de 50.000 € destinada a instal·lar punts de Llum a la Urbanització  del Camí de Paterna.

En els pressupostos del 2019, aprovats en el Ple Extraordinari celebrat el 12 d’abril del mateix any, es contemplava una quantitat de 50.000 € per a la il·luminació a la Urbanització Camí Paterna, en concret per a instal·lar diversos punts d’enllumenat públic. No obstant això l’Ajuntament no va executar aqueixa partida,  desconeixent els veïns, ni el  per què, ni tampoc el destí que se li ha donat. Els 50.000 euros eren un mínim necessari per a instal·lar alguns punts de llum que els veïns i veïnes del *Camí de Paterna  venim demanant des de fa anys.

Després de diverses reunions de l’Associació amb  representants de l’Ajuntament en les quals insistíem a conéixer el motiu pel qual no s’havia executat l’esmentada partida, i no rebent explicació de cap mena durant més d’un any,  hem hagut d’acudir en queixa al Síndic de Greuges. Aquesta Institució  ha acollit la nostra queixa i exigeix a l’Ajuntament que li remeta un informe en el qual quede clar quin ha sigut el destí que ha donat el govern local a aquesta partida.

Exactament el *Síndic es dirigeix en aquests termes a l’Ajuntament:

“En concret, li sol·licite que, en un termini màxim de 15 dies, ens remeta un informe sobre el destí definitiu de la partida de 50.000 euros i les raons justificatives que van impedir instal·lar els punts de llum en la referida urbanització”.

Els veïns i veïnes de la urbanització Camí de Paterna, esperem que el *Síndic tinga més sort que nosaltres i finalment puguem conéixer en què s’ha gastat l’Ajuntament  aquesta partida.

En Bétera a 3 de març de 2021, Luis Poveda.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia