L’Ajuntament de Bétera va presentar ahir dimecres, 04 de març, la campanya “Ara més que mai, comerç local!”.

Aquesta iniciativa, impulsada des de l’àrea municipal de comerç del consistori del municipi, consistirà en la col·locació de banderoles i lones als carrers de la població amb la finalitat de brindar una major visibilitat i estimular les compres en el comerç local.

Les citades banderoles i lones  s’han estructurat en tres àrees temàtiques com són els principals eixos comercials de la població, els sectors d’activitat i els comerciants de Bétera.

Els alumnes del certificat de professionalitat de Disseny de Productes Gràfics, encapçalats per la docent Amparo Pínter, dins del programa Taller d’Ocupació 2019-2020, han sigut els encarregats de realitzar aquestes imatges i dissenys.

Aquesta cartelleria ha sigut pensada i creada en diversos formats i colors per a fer-la més dinàmica i atractiva. En aquesta campanya s’ha volgut remarcar la figura dels comerciants locals.

De cadascuna de les àrees temàtiques s’han editat fins a 4 models diferents. En tots ells apareixen uns eslògans amb la resta de fortaleses i valors pròpies del comerç de proximitat, com són:

– Perquè són els nostres veïns i familiars i coneixen en tot moment el que necessitem.

– Perquè donen identitat als nostres barris i sempre estan al nostre costat.

– Perquè el comerç local és el motor d’una ciutat sostenible i contribueix a generar riquesa i ocupació.

La directiva de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB), comerciants participants en la campanya i alumnes i docents del certificat de Disseny de Productes Gràfics del Taller d’Ocupació 2019-2020 van estar presents en aquesta campanya en els jardins de Casa Nebot.

Per la seua banda, Geli Romero, membre de la Directiva de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB), va agrair també aquesta campanya i va valorar positivament les accions que es duen a terme per a potenciar el nostre comerç, “ja que la situació actual és complicada”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia