Aquesta Assemblea es realitzarà dimecres que ve 10 de març, de manera telemàtica a través de la plataforma Zoom, a la qual es podrà accedir amb el següent enllaç: https://zoom.us/j/6988154426

Després d’haver realitzat el procés d’elecció del seu nou Equip coordinador i els seus enllaços intercomarcals, el Cercle Podem Bétera vol presentar al conjunt de la ciutadania de Bétera, el seu nou projecte per a aquest municipi; conéixer les necessitats i problemàtiques que més preocupen els nostres/as veïns i veïnes; i, establir amb ells i elles, una comunicació el més fluida possible.

A causa de l’actual situació de crisi sanitària, aquesta Assemblea se celebrarà de manera telemàtica a través de l’enllaç: https://zoom.us/j/6988154426, amb la finalitat de complir les normes de distanciament social i seguretat que garantisquen la salut i el benestar dels nostres veïns i veïnes, sense que per això deixen de participar.

El Cercle Podemos Bétera, va nàixer amb la intenció de ser un espai de participació i convivència, sense cap distinció entre els seus membres; pel que, aquesta Assemblea, pretén ser un nou punt de partida amb el qual reconquerir aquest espai i, establir una forma diferent de relació de la ciutadania amb els seus representants polítics perquè se solucionen aquells problemes que els afecten.

Eva Sáez, la qual acaba de prendre possessió del càrrec de portaveu del Cercle, considera que: “després d’un llarg procés de renovació i reorganització, des del Cercle, tenim més ganes que mai d’entrar en contacte amb els nostres veïns i veïnes, cosa que de moment només podrem fer a través de les plataformes telemàtiques que ens ho permeten”.

En definitiva, aquesta nova organització municipal i la xarxa de comunicació teixida a nivell comarcal, autonòmic i, fins i tot estatal; pretén tornar al nostre orígens i donar-li veu a la ciutadania, perquè forme part de la nostra presa de decisions i decidisquen quin serà el nostre camí a seguir.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia