Se’ls veu realment com a persones que no tenen res a veure amb la resta. Són diferents, totalment inusuals. Realment els acabem posant un ‘’malnom’’ dins de la societat que no s’ho mereixen, però són els propis estereotips els que l’aclamen. Segurament ara esteu pensant  que us estic parlant de la gent incompresa o les que no encaixen en la societat i si, és cert; però aquestes persones tenen un nom i no és cap d’aspecte insultant ni res pel semblant.

Aquestes persones reben el nom de: excèntrics.

Aquelles persones que realment són els qui marquen una diferència bastant important en la nostra societat però que ningú sap valorar.

Pensem tan sols en una persona que haja marxat la diferència en la història, com per exemple: Coco *Chanel.

Quin millor exemple que posar-la a ella i més basant-nos en la figura de la dona en aquella època. Ella és un clar exemple de no sols una dona lluitadora, perspicaç i treballadora; sinó que també aqueix un gran exemple de persona diferent i que realment va trencar la diferència per a tota la història de la humanitat.

Crec que sobren les paraules per a descriure-la.

Podem trobar altres exemples que tenim com el mateix Lorca, gran escriptor i sobretot gran persona que ens va deixar com a herències totes i cadascuna de les seues meravelloses obres on plasma absolutament totes les seues idees meravelloses.

‘’Lesbiana’’, ‘’gai’’, ‘’extrany’’. Totes i cadascuna d’aquestes paraules els van acabar acompanyant en el seu dia a dia fins al cap i a la fi acabar fins i tot acostumant-se a viure amb això. Per això, les persones d’aquest tipus moltes vegades acaben rebent paraules tan menyspreables cap a elles per tan sols ser especials. Però cal recalcar que just les reben d’aquells que passen totalment desapercebuts pel pas de la vida i que mai deixaran una petjada. *Envídia?;ràbia? A partir d’aquest exemple ens podem fonamentar diferents idees al cap sobre perquè al cap i a la fi aquestes persones acaben formant part de la societat però sent uns’ ’*raritos’’. La resposta és molt senzilla. Som nosaltres mateix els que alguna vegada, a partir d’un simple comentari

ens encarreguem de pegar-los una etiqueta que a poc a poc s’anirà expandint i coneixent per tots fins a acabar perpetu en el per sempre o almenys per a un llarg període de temps. Sembla mentida que només per no una crítica, sinó per un comentari s’ha acabat formant això.

Per tant no s’ha de criticar tan sols pel simple fet d’una façana que veges o d’una manera de vestir.Sinó que has de conéixer a la personas.si tant parles d’ella, coneix-la de veritat; asseu-te tomaca un café i començar interactuar entre vosaltres i haver-hi el que realment saques de mes conversa. Possiblement t’acaba sorprenent o continues pensant que és inusual, però sempre cal parlar des del respecte i l’educació a la qual tenim dret totes i cadascuna de les persones que formem aquest planeta.

‘’No és l’aparença, és l’essència’’: Coco *Chanel.

  Vega Archer Rios
Imprimir article
Comenta aquesta notícia