La Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE) vol informar a tots els seus socis i clients que el taller de reparació de vehicles del Centre La Vereda (camí d’Alcublas S/N), ja ha sigut arrendat.

Per tant, la gestió del taller ja no depén de la Cooperativa Agrícola de Bétera. Així mateix, indica que la forma de pagament de les reparacions serà únicament mitjançant targeta bancària o en efectiu i en el mateix local del taller, no podent pagar a crèdit amb la targeta de soci de la cooperativa com es feia fins ara.

Això sí, el descompte del 5% es continuarà aplicant a tots els socis de COABE. És intenció de l’empresa que gestiona el taller entregar els vehicles llavats després de realitzar la reparació, revisió o canvi de pneumàtics.

Des de COABE s’espera que amb aquest canvi se li done un millor servei al soci, ja que es realitzarà mecànica general i no únicament mecànica ràpida com es feia fins ara.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia