Aquest dissabte, 6 de març, és nit de Premis Goya. En aquest sentit, Bétera està enguany més pendent que mai d’aquesta gal·la. Doncs, un curt d’animació produït al nostre municipi, de la mà de la nostra veïna Nathalie Martinez i el seu equip de Wise Blue Studios, està nominat al millor curt d’animació. Parlem de “Blue & Malone: Casos Imposibles“.

Així, aquest curt que combina imatge real i animació 3-D, ja compta entre els 178 nominats en les diferents categories.

La gala, que celebra la seua 35ª edició en Málaga, serà retransmesa en TVE1 a les 22.00 hores. No obstant, els nominats veuran l’esdeveniment des de casa, a causa de les mesures extraordinàries a causa de la Covid-19.

Aura Garrido (Ministerio del Tiempo) és el personatge, en carn i os, protagonista d’aquest curt. A més, altres actors destacats del panorama espanyol com Alex O’Dogherty, José Luis García Pérez i Jorge Sanz, són els encarregats de ficar-li veus a alguns dels personatges animats. Per la seua banda, Coque Malla és l’encarregat d’interpretar el tema principal de “Blue & Malone: Casos Imposibles“.

Com altres veïnes i veïns, com Bétera Enfurecida, nosaltres compartim aquesta informació i li enviem a Nathalie i a tot el seu equip, tota l’energia i les millors vibracions perquè aquest curt puga resultar guanyador.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia