L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local informa que està obert el termini per a sol·licitar les ajudes ECOVUL 2021 (LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació). L’objectiu d’aquestes ajudes és fomentar en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, la contractació indefinida inicial a jornada completa de les persones desocupades pertanyents a algun dels següents col·lectius vulnerables.

Podran ser beneficiàries d’aquestes ajudes les entitats ocupadores de naturalesa privada, incloses les persones treballadores autònomes, amb centre de treball en la Comunitat Valenciana.

Les sol·licituds podran presentar-se fins al 31 de juliol de 2021.

Amb caràcter addicional a aquest termini general, les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de dos mesos des de la contractació objecte de la subvenció.

Forma de presentació

Les persones jurídiques o els seus representants (que hauran d’estar prèviament autoritzats a través del registre de representants –https://www.accv.es/ciudadanos/registro-de-representantes/) hauran de presentar la seua sol·licitud (juntament amb la documentació indicada) de manera telemàtica en la Seu Electrònica de la Generalitat Valenciana a través del procediment habilitat a aquest efecte i denominat “ECOVUL 2021 – Programa de subvencions destinades a fomentar la contractació indefinida inicial de col·lectius vulnerables”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia