La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, ha comunicat, que aquest mes de març es reprén la realització de les proves selectives derivades de les Ofertes Publica d’Ocupació (OPE) de 2017, 2018 i 2019 a conseqüència de la millora de la situació epidemiològica.

El calendari preveu que els primers exàmens es convoquen per al pròxim 27 de març de 2021, si l’evolució favorable de la pandèmia es manté. En tot cas, les proves selectives es realitzaran seguint les mesures contingudes en el ‘Pla de Contingència per a l’Organització i Desenvolupament de les Proves Selectives d’Accés a la Funció Pública Valenciana’. Totes aquestes mesures estan avalades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i l’INVASSAT.

La represa dels exàmens es pren després de la publicació del Decret 7/2021, de 25 de febrer, del President de la Generalitat pel qual s’actualitzen les mesures de limitació de la permanència de grups de persones en espais públics i privats, i de limitació de mobilitat, i atés que la situació epidemiològica actual, tant en nombre de contagis, com per l’índex d’ocupació dels hospitals de la Comunitat Valenciana, ha experimentat una millora considerable.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia