L’Escola del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) ens convida a compartir una setmana d’audicions del seu alumnat.

En aquesta ocasió, serà en un format diferent per a adaptar-se a la situació actual i prenent les mesures la seguretat sanitaria adequada.

Les Audicions són una activitat més dins de les programacions que conformen el curriculum de les ensenyances. Per tant, la formació del seu alumnat, una gravació, una mostra en casa amb la familia o una emissió en directe (que aquesta es l’opció d’aquesta setmana) du al centre a cumplir l’objectiu que busquen en aquesta activitat, segons comenta el director de l’escola, Víctor Gàmez.

Aquest format de retransmissió en directe (in streaming) i organitzada en micro-audicions al llarg de la setmana, podeu seguir-la en YouTube, al Canal de l’escola en el següent enllaç: https://www.youtube.com/channel/UCpsSBzBAGwPJ7XFn-4uve-w.

Des del Centre esperen que siga una gran setmana musical, de motivació, felicitat i envoltada de cultura.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia