Aquest cap de setmana, l’equip de Betera.com ha rebut la petició formulada en la plataforma Change.org per a la Vacunació COVID-19 del personal voluntari de Protecció Civil a la Comunitat Valenciana.

Qui desitge, pot signar a favor d’aquesta petició a través del següent enllaç: clic ací. De moment, hi ha més de 320 signatures.

La petició diu així:

“El personal de Protecció Civil pertanyent a Agrupacions i Associacions Col·laboradores ha treballat des del minut zero de la pandèmia causada per la COVID-19, sense importar horaris ni festius, amb tan sols el benefici del treball ben realitzat

Labors com: desinfecció de carrers, repartiment de menjar a persones vulnerables, repartiment de material sanitari a residències i ajuntaments, repartiment de màscares a la població, col·laboració amb Cossos i Forces de Seguretat han sigut algunes de les moltes tasques realitzades per aquest col·lectiu d’emergències

I hui dia, en la nostra Comunitat, continuen realitzant diàriament aquestes i moltes més tasques, tant a petició de les autoritats com del ciutadà.

Per això, atés que es troben treballant diàriament en contacte amb la població i són considerats personal d’emergències, sol·licitem la vacunació de tot el col·lectiu de Protecció Civil de la Comunitat Valenciana”.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia