Com us vaig comentar la setmana passada, aquesta i la següent tinc el plaer de compartir amb totes i tots vosaltres el temps que he passat “amagat i en silenci” al barranc Carraixet per a poder “captar” les distintes aus que ens han visitat, inclòs que han criat en aquest tros de terme.

Aquesta riquesa tan excepcional pense que ha sigut gràcies a l’aigua, una de la mina de Bufilla i altra que brolla o brollava al barranc.

Han sigut moments de disfrutar molt vent el comportament de les aus i és sorprenent com els animalets “accepten i s’acostumen” a poc a poc a veure un “canvi” en el paisatge que les envolta, en aquest cas jo, amb la meua “barraca”, assegut a la cadireta, sense manejar un pel ni fer cap de soroll, en moltes ocasions dues, tres o quatre hores.

Espere les disfruteu i si us apropeu, mantingueu el respecte que es mereixen, ara ja estan buscant-se les parelles per a procrear i és meravellós veure com es relacionen i busquen.

Estic plenament convençut i agraït d’allò que ens aporta aquesta natura massa vegades a pesar nostre.

Text i imatges de la de Ximo Asensi i Alemany

Imprimir article
Comenta aquesta notícia