Aquest any, des del Cercle Podem Bétera i amb motiu del 8M, dia de la dona treballadora, proposem una celebració d’acord amb els temps, sent conscients de la crisi sanitària,

Per tant, com no volem que, aquest dia, es quede sense la seua merescuda i urgent celebració i reivindicació, convidem a tota la ciutadania de Bétera a eixir als balcons i finestres, i REIVINDICAR EL 8M DES DELS BALCONS.

A causa de l’actual situació de crisi sanitària, des del Consell de Coordinació Intercomarcal de Podem i, en concordança amb la Coordinadora Feminista de València, el nostre Cercle, proposa que reivindiquem aquest 8M, dia de la dona treballadora, d’una manera diferent, d’acord amb els temps i la situació de crisis sanitària que estem vivint.

Per tant, us convidem a tots i totes les veïnes i veïns de Bétera, a eixir als vostres balcons i finestres, i posar mocadors, banderoles, pancartes, música o aplaudir, com una manera de reivindicar el 8M, complint amb les normes de distanciament social i seguretat que garantisquen la salut i el benestar de la nostra població.

Segons paraules de la nostra coordinadora de feminismes, Rita Teixidó: “Hui més que mai, en la crisi sanitària i econòmica que estem patint, la desigualtat entre homes i dones s’ha fet encara més patent, fent que les dones maltractades s’hagen tingut que confinar amb els seus maltractadors; s’ha posat al punt de mira com els treballs de cures, duts a terme principalment per les dones, estan molt precaritzats i donen lloc a una gran desigualtat, etc.”

En definitiva, el que proposem des del nostre Cercle es que, aquest dia, tinga la seua merescuda i urgent celebració i reivindicació, sense posar en risc a ningú; i és que, encara que aquest any no deguem estar al carrer, VESTIREM ELS NOSTRES BALCONS
DE LILA!!

Cercle Podem Bétera
Imprimir article
Comenta aquesta notícia