En un dia tan especial com el 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, Betera.com volia fer un especial valorant la figura d’aquesta. Enguany desitjàvem que moltes de les dones de Bétera estigueren representades al nostre reportatge i, al mateix temps, teníem interés d’ubicar-la en diferents àmbits i sectors laborals. Per aquest motiu es vam desplaçar cap a les instal·lacions del Centre La Vereda de la Cooperativa Agrícola de Bétera (COABE). Allí treballen unes 100 dones en diferents àrees i una majoria d’elles del municipi.

El Centre la Vereda (Camí Alcubles, S/N), compta amb un supermercat CHARTER. Ací hi han dues encarregades de Tenda. En aquest supermercat treballen 10 dones i 2 homes. Allí es pot trobar una àmplia varietat de productes per a la seua compra diària, amb la qualitat i la garantia que ofereixen els productes de la marca Consum.Tenim un ampli horari d’atenció al públic, durant el qual el nostre personal atendrà amablement qualsevol necessitat que puga sorgir-li.

El Centre la Vereda de COABE també compta amb unes oficines on treballa un equip d’administració, on hi ha tambe més dones i que homes. Una de les seccions fonamentals a COABE, com és el Departament comercial, també està dirigit per una dona.

Però en la secció on més predomina el treball realitzat per dones és en el magatzem. Aquestes instal·lacions disposen de magatzem i cambres de conservació en una superfície de 7.000 m², destinats a la confecció i envasament de les produccions dels seus socis. Les seues línies de manipulació tenen una capacitat de 25.000 TM/any de cítrics i la seua comercialització es destina tant al mercat nacional com a tots els països de la Unió Europea. En aquest departament, també hi ha una tècnica de qualitat del producte, així com una encarregada de la “tria”. Aquesta última s’encarrega també de la coordinació de les dones del magatzem, les quals són més de 70.

Sense voler revelar molt més, compartim un vídeo amb un reportatge especial on entrevistem a diverses dones i oferim tots els detalls de la labor que du a terme la dona a aquestes instal·lacions.

No obstant això, abans volem mencionar-les a totes, com a reconeixement del seu treball:

Iluminada, Amparo, Janice, Sonia, Fani, Maria Jose, Vicenta, Nora, Aurora, Amparo, Mª Amparo, Silvia, Maria José, Mª Amparo, Rosa Isabel, Selene, Maria Inmaculada, Fatiha, Maria Jesus, Maria Pilar, Maria Jose, Paola,Vero, Gemma, Lourdes, Maria Jesús,
Vicenta, Laura, Rebeca, Maria Rosa, Rosa Maria, Rosa, Maria Pilar, Mª Carmen, M.Dolores, Mariana, Maria Teresa, Fatima, Raquel, Vanesa, Inmaculada, Mª Amparo, Margarita, Esther, Angela Maria, Conchín, Presentación, M. Dolores, Soledad, Mª Amparo, M Carmen, Maria Adelina, Sara, Neila, Antonia, Latifa, Lioudmila, Adoracion, Manuela, Olga, Maria Jose, Maria Ines, Rosa Maria, Mari Carmen, Desamparados, Silvia, Mª Dolores, Veronica, Margarita, Cristina, Laura, Souad, Cristina, Sara, Maite, Juana, Vicen, Silvia, Zahra, Mª Pilar, Maria Sonia, Maria Angeles, Valle, Maria, Merche, Mariya, Angeles, Angels, M. Efigenia, Carolina, Fatima Zohra, Maria Leontina, Francisca, Maite, Amparo y Laura.

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia