PRISMA va fer públic ahir dilluns al matí el seu Codi de Bones Pràctiques. PRISMA és un recurs de Rehabilitació Psicosocial per a persones amb algun problema de salut mental de la Mancomunitat Camp de Túria. Aquest programa està dirigit a persones amb algun diagnòstic en salut mental que pertanga als 17 municipis que la conformen.

En l’actualitat el recurs PRISMA està operatiu en quatre municipis de la comarca: Bétera, La Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria i Vilamarxant. Aquests quatre municipis es van connectar ahir a la presentació en públic del Codi de Bones Pràctiques.

Aquest acte va comptar amb la participació de la presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda; la delegada de l’àrea d’Igualtat i UPCCA, Regina Llavata, així com la directora del departament de Benestar Social, Esther Císcar. L’encarregat de dirigir l’acte ha sigut el director de PRISMA, Paco Jareño.

Els 10 principis sobre els quals es regeix aquest Codi són: respecte, transversalitat, apoderament, coeducació, corresponsabilitat, materials, confiança, inclusió, formació i equitat.

Si algú vol visualitzar l’acte pot fer-lo a través d’aquest enllaç https://youtu.be/8fp1pfxjaeu i el Codi de Bones Pràctiques pot descarregar-se des d’ací https://www.mancomunitatcampdeturia.es/wp-content/uploads/2021/03/c%C3%B3dic-2_compressed.pdf

El Codi es considera una eina mitjançant la qual el programa PRISMA i els seus participants, es posicionen clarament per a garantir la igualtat de gènere en totes les seues intervencions, i aconseguir que PRISMA siga sempre un espai lliure de discriminacions i de violència de gènere.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia