A la Comunitat Valenciana disminueixen els casos de covid-19, però també ho fa el nombre de proves diagnòstiques per a detecció del virus.

Una setmana més la major incidència d’infectats de Covid-19 es dona entre menors de 15 anys.

Des de principis de curs a Espanya s’han contagiat, ni més ni menys, que 330.000 menors de 15 anys. Xifres esgarrifoses que produeixen neguit i por en les famílies.

Fa dies en una coneguda xarxa social, el President Ximo Puig parlava de l’objectiu d’una Setmana Santa Segura i es felicitava per la baixada de casos de Covid-19 afirmant que “la incidència de quasi 1.500 casos l’hem reduïda a 83 en cinc setmanes”. El que el responsable del Govern Valencià no deia és que la taxa de proves diagnòstiques realitzades a la Comunitat Valenciana havia disminuït en l’últim mes, més d’un 50%.

La prova PCR de Covid-19 és d’elecció tant per a pacients amb simptomatologia compatible amb coronavirus com per a pacients asimptomàtics en els quals es requereix descartar una infecció activa, ja que detecta la presència del virus en les vies respiratòries. La prova PCR és considerada com el test més fiable, ja que demostra una eficàcia superior al 90%.

Si no es fan suficients proves a la població, no es podrà controlar el virus i les aules seguiran sense ser llocs segurs per als nostres fills.

Des de la Plataforma Lliure Elecció Educativa Comunitat Valenciana continuem demanant que vista la situació epidemiològica de la nostra Comunitat Autònoma, els pares fent ús de la seua pàtria potestat i per a salvaguardar la salut dels seus fills puguen triar entre la via telemàtica o presencial en matèria educativa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia