Segons ens han comunicat fonts afins a això, ha sorgit un moviment que ha posat d’acord les postures de famílies i docents davant la situació actual de pandèmia.

La iniciativa advoca per una reforma educativa que s’adapte a les circumstàncies Covid, amb la finalitat d’afegir noves mesures per a protegir els drets i salut d’educadors, educands i personal d’administració i serveis dels centres educatius d’ensenyament obligatori, a més de l’opció d’impartir i rebre educació en línia de qualitat.

Les plataformes integrants d’aquest moviment, de moment, són Múrcia Educació Lliure i Segura en Pandèmia, Treballadors de Risc del sector de l’Ensenyament i Plataforma Educativa C.E.16.7. Aquestes plataformes continuen mostrant la proposta de reforma educativa, animant en les seues Xarxes Socials a llegir-la i millorar-la. Així, se sol·licita suports a la resta de plataformes amb interessos afins, esperant que s’unisquen al projecte nous membres.

A continuació, adjuntem el document de la proposta de reforma, que ens han facilitat, a través del següent enllaç:

clic aquí a Propuesta de Reforma.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia