Junta Local Fallera de Bétera i les cinc comissions falleres del municipi (Falla Gran Via de l’Est, Falla Gran Via del Sur, Falla La Barraca, Falla Carraixet i Falla l’Albereda), volen animar a les veïnes i veïns de la localitat a penjar als balcons mocadors, bruses, polars o la nostra senyera, entre altres. La finalitat d’aquesta iniciativa és demostrar que l’esperit faller no decau.

Aquesta acció, forma part de les diferents actuacions que Junta Local Fallera i els cinc districtes fallers han preparat per a llançar a través de Xarxes Socials.

Cal recordar que el passat 16 de febrer, la Junta Local Fallera de Bétera va tindre una reunió telemàtica per a valorar l’actual situació i les possibilitats per a les Falles 2021 i començar a organitzar-se.

A més es va prendre la decisió de preparar actes virtuals per a la setmana fallera i que així els fallers/es i la ciutadania en general puga gaudir de les Falles encara que siga de manera diferent.

En aquest sentit, unes setmanes abans, l’Ajuntament de Bétera, la Junta Local Fallera i les cinc comissions falleres del municipi també es van reunir per a valorar la situació i van decidir no celebrar les Falles de Bétera el mes de març.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia