(EFE) La Comunitat Valenciana reobrirà a partir del dilluns, 15 de març, els gimnasos, piscines i centres esportius, amb un terç del seu aforament, així com a l’interior dels locals d’hostaleria, també amb un terç de l’aforament, màxim de quatre persones per taula i sense servei de barra, mentre que a les terrasses l’aforament s’amplia al 100%.

Així ho ha anunciat el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, després de la reunió de la Interdepartamental per a la prevenció i actuació davant la covid-19, en la qual s’han revisat les restriccions vigents i s’ha acordat flexibilitzar algunes mesures dins del procés de desescalada que es va iniciar l’1 de març.

L’hostaleria continuarà tancant a les sis de la vesprada, mentre que es reprenen les activitats d’oci educatiu, ludoteques i centres d’oci juvenil (en grups de 10 i a un terç de l’aforament) i s’incrementa lleugerament l’aforament de les cerimònies: un màxim de 20 persones a l’aire lliure i 15 en espais tancats.

Aquestes mesures es mantindran fins al 12 d’abril, una vegada passada la Pasqua, perquè segons Puig malgrat la millora de les dades no s’està encara “per a festes”, igual que el toc de queda nocturn de les 22 a les 6 hores, el tancament perimetral de la Comunitat i la limitació de les reunions en cases als convivents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia