Bétera ha posat en marxa els treballs per a confeccionar el Pla Urbà d’Acció Municipal (PUAM).

Per a la seua redacció  es pretén comptar amb el personal i corporació municipal i amb la ciutadania. Per aquest motiu, s’ha llançat una enquesta ciutadana perque les veïnes i veïns de la localitat puguen aportar les seues propostes i idees per al citat PUAM. Aquesta enquesta està disponible en el següent enllaç: https://www.betera.es/ca/page/enquestes-0.

En aquest sentit, s’ha obert una pàgina web específica, on pot accedir qualsevol ciutadà per poder participar en el disseny del Pla. També podrà conéixer el full de ruta, l’Agenda Urbana i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Al citat Web es pot accedir a través del següent enllaç: http://puambetera.participacion-publica.com/.

Les principals finalitats del PUAM són dotar al municipi d’una planificació estratègica que incorpore els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) establits per l’Agenda 2030, disposar d’un full de ruta d’actuacions en l’àmbit municipal que permeta integrar les prioritats futures respecte a obres i serveis en l’agenda urbana municipal i facilitar l’accés del municipi a convocatòries d’ajudes en l’àmbit provincial, estatal i europeu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia