Des de la Unitat de Prevenció i Adiccions (UPCCA) de la Mancomunitat Camp de Túria han seguit aquest mes amb la seua Campanya #12Mesos12Lemas celebrant el Dia Internacional de la Dona, recordant la lluita de totes les dones i el camí cap a una igualtat de gènere.

Per aquest motiu, des de la UPCCA han volgut aquest mes de març visibilitzar, sota el lema “Directes als nostres Drets!” que l’estigma social cap a les dones amb consums problemàtics de drogues i les barreres d’accés al tractament les posa en un seriós risc d’exclusió social que comporta repercussions econòmiques, socials i psicològiques moltes vegades invisibilitzades.

D’aquesta manera, des de la UPCCA s’insisteix en que és important continuar treballant per a millorar la situació de totes les dones des de tots els fronts, institucions i societat civil.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia