Com ja hem comentat en altres ocasions, a Bétera tenim molts bons músics. En aquest sentit, tornem a parlar d’un gran pianista: Josep Manel Campos. La música, la porta tant al seu cor, que es dedica en cos i ànima a ella com a gran professional. Josep Manel és professor de piano al Conservatori i també és director del Cor Acanthus. En moltes ocasions, hem pogut gaudir de la seua música a grans concerts.

En aquest sentit, si voleu tornar-lo a escoltar prompte teniu l’oportunitat de fer-ho el pròxim dissabte, 20 de març. Serà a la localitat de Godella, en el Cine Capitolio (carrer Major, 81).

El preu de les entrades són de 4 (reduïda) i 6 euros (normal). Aquestes entrades es poden adquirir de manera física al Centre Cultural Xicranda de Godella (C/Manuel Tomás, 2), en horari de 09.00 a 21.00 hores, excepte el dijous 18 de març que romandran tancades les instal·lacions.

De forma online es poden trobes les citades entrades en aquest enllaç: www.taquillagodella.es.
Els assistents podran gaudir d’un espectacle de piano embolicat en una escenografia inèdita i fusionat amb altres arts. Des de Betera.com recomanem aquesta actuació, ja que segur no defraudà al públic.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia