(EFE) Bombers del consorci de València han treballat aquesta matinada en l’extinció d’un incendi declarat en un habitatge de la quarta planta d’un edifici a Burjassot i que va estar acompanyat d’una explosió, encara que no va haver-hi danys personals.

Segons fonts del Consorci, sobre les 00.48 van rebre l’avís d’un incendi d’habitatge en el municipi valencià, en un edifici de quatre altures de la Carretera de Llíria.

L’incendi es va produir a un habitatge de la quarta planta i va estar acompanyat d’una explosió que va provocar la caiguda d’enderrocs que van arribar fins al carrer.

Fins al lloc es van desplaçar sis dotacions de bombers del Consorci, dels parcs de Paterna, Burjassot, Moncada, Torrent, sergent de Paterna i Oficial del Consorci.

A l’arribada dels bombers, les dues ocupants de l’habitatge afectat ja es trobaven fora de l’edifici, ja que l’explosió s’havia produït en l’altre extrem de la casa.

Per precaució, es va procedir al tancament de la instal·lació de gas de tot l’edifici, i els bombers van comprovar que no quedaven ocupants dins de l’edifici en cap planta.

A més, van revisar els àtics situats sobre la quarta planta, descartant que tampoc allí hi haguera afectats per l’explosió i l’incendi.

Els efectius del Consorci van procedir a l’extinció de l’incendi i van donar per finalitza el seu servei a les 03.47 de la matinada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia