Aquest dilluns, 15 de març, arrancava la immunització del personal docent i auxiliar dels centres educatius de la Comunitat Valenciana. Aquest procés servirà d’assaig general de la vacunació massiva que començarà el mes vinent. El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va destacar ahir diumenge que tot estava preparat per a iniciar aquesta campanya de vacunació.

Es vacunarà tant a docents com a la resta de personal que treballa en els centres educatius valencians públics, privats i concertats, des de netejadors fins a monitors o personal d’administració.

Aquest procés es desenvoluparà els dies 15, 16, 17 i 18 de març aprofitant les vacances de Falles, així com el 26 i 27 del mateix mes en un total de vint-i-tres municipis, alguns d’ells amb diversos punts de vacunació massiva.

Així, en sis dies durant dues setmanes es vacunarà a 116.032 persones en 23 municipis distribuïts per tot el territori.

La vacunació comença per València i se seguirà per la resta de municipis. Entre aquest dilluns i dijous que ve, 18 de març, es posarà la primera dosi a 74.000 persones.

La setmana següent s’administraran 42.032 dosi a Castelló i Alacant entre el divendres i el dissabte, segons fonts de la Generalitat.

A la província d’Alacant, on es vacunarà en nou municipis, es posaran 39.780 dosi entre el dijous d’aquesta setmana, 18 de març, i el divendres i dissabte de la setmana vinent, 26 i 27 de març.

A la província de Castelló, on es vacunarà en tres municipis, es posaran 14.081 dosi entre el dijous d’aquesta setmana i el divendres i dissabte de la pròxima.

Punts de vacunació

La Conselleria d’Educació va publicar aquest dissabte en la seua pàgina web la relació de centres educatius de la Comunitat Valenciana, amb les cites de vacunació assignades per al professorat i els punts on, a partir del pròxim dilluns, se’ls administrarà la vacuna contra la covid-19: clic ací.

En la provincia de Valencia habrá trece puntos de vacunación: tres en la capital valenciana y uno en Massamagrell, Paterna, Sagunt, Llíria, Requena, Torrent, Mislata, Alzira, Gandía y Xàtiva.

En la provincia de Alicante, los puntos de vacunación estarán en Alcoi, Elda, Denia, Benidorm, Alicante, Sant Joan, Elche, Orihuela y Torrevieja.

En la provincia de Castellón habrá tres puntos de vacunación: en Vinaròs, en la capital castellonense y en Vila-real.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia