(EFE) El procés de vacunació iniciat aquest dilluns a la comunitat educativa de 18 a 55 anys de la Comunitat Valenciana, programat amb la vacuna d’AstraZeneca, ha sigut suspés aquesta vesprada.

Passades les 18 hores, el secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, ha anunciat als docents i personal que era a l’hospital de campanya situat al costat de la Fe a València que s’ajornava l’administració de les vacunes. En aquestes instal·lacions, des del matí, s’ha començat a vacunar a professors i altres membres de la comunitat educativa en un pla per a immunitzar a 116.000 persones al llarg de sis jornades d’aquest mes de març.

Espanya suspendrà la vacunació amb el sèrum d’AstraZeneca durant 15 dies, segons fonts presents en la reunió d’urgència del Consell Interterritorial de Salut, convocada per a tractar aquest assumpte. Per part seua, la Conselleria de Sanitat i Salut Universal ha ordenat a tots els departaments de salut de la Comunitat Valenciana la paralització de la vacunació amb dosi de la vacuna de’AstraZeneca.

Aquesta decisió s’ha adoptat després que en les últimes hores França, Alemanya i Itàlia s’hagen sumat a la suspensió de l’administració d’aquesta vacuna, mentre s’investiga una trentena de casos de trombes en diversos països europeus.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia