Betera.com ha captat en imatges alguns balcons i finestres de les nostres veïnes i veïns de Bétera, lluint el sentiment faller. En alguns carrers hem trobat banderes de la senyera, en altres missatges com “Aquí vive una familia fallera” o “tornarem”. Els mocadors del color de les nostres comissions tampoc falten. A continuació, oferim una fotogaleria d’imatges (fer clic en cada imatge per poder ampliar-la).

Però a més a més, les Xarxes Socials també s’han omplit de missatges com “som fallers ara i sempre”, entre altres. Associacions, comerços, particulars i diferents institucions s’han unit a la causa.

Per descomptat, Junta Local Fallera de Bétera va ser la primera en animar a la població a treure els mocadors, senyeres, brusons, etc. als balcons. A més a més, està aquest dies llançant vídeos representatius de cada acte faller.  Ahir va ser un de la plantà i hui de l’entrega dels premis. Així mateix, ha anunciat que per a demà celebraran el tradicional dia de les disfresses retransmetent un vídeo de la Cavalcada i  recordant les millors fotos d’altres anys. En aquest sentit, anima a la localitat a pujar la seua foto a Xarxes Socials amb el hashtag #cavalcadaBétera. Qui ho desitge, pot enviar la seua foto al correu jlfbetera@hotmail.com.

D’altra banda, les comissions també estan compartint diferents imatges, vídeos i realitzant algunes accions.

Per exemple, la Falla Gran Via de l’Est ha emés al seu YouTube un vídeo de la seua minicrida amb els màxim representants de la comisió de l’any 2020 Vs 2021. Així, alguns veïns van poder ahir escoltar un xicotet castell d’aquesta minicridà.

La Falla Gran Via del Sur també està cada dia a les seues Xarxes Socials, oferint un vídeo específic cada dia. La Falla La Barraca també està compartint alguns records.

A continuació, adjuntem els vídeos especials que podeu trobar a Xarxes.

Vídeo Plantà Junta Local Fallera Bétera
Vídeo Plantà F.G.V.Sur.
Vídeo Minicridà 2021 F.G.V. Est.

Vídeo Premis Junta Local Fallera Bétera
Vídeo “Tornarem” de F.G.V. Sur
Imprimir article
Comenta aquesta notícia