Cada 16 de març, primer dia oficial d’actes fallers dins els quatre dies de les Festes Josefines, Bétera celebra l’entrega dels premis als monuments infantils i grans de cada comissió. Des de fa uns quants anys, l’entrada a la Casa de Cultura del municipi, és l’espai on es du a terme l’entrega d’aquests guardons. Els diferents membres de les cinc comissions de Bétera (F.G.V. Est, F.G.V. Sud, La Barraca, Carraixent i L’Albereda) i Junta Local Fallera es congreguen davant aquestes instal·lacions per a rebre el veredicte final del jurat. Les Falleres Majors del municipi i el President de Junta Local Fallera, acompanyats per la corporació municipal, són els encarregats de rebre als màxims representants de cada comissió per a fer-los entrega de l’estendard del premi atorgat.

Durant la jornada, la il·lusió, els nervis i l’emoció són els sentiments que més es palpen a l’ambient.

A continuació, adjuntem una fotogaleria d’imatges dels millors moments de la citada entrega de premis de diversos anys:

Any 2019.
Any 2018
Any 2017
Any 2016
Any 2015
Any 2014
Any 2013
Any 2012

Imprimir article
Comenta aquesta notícia