Igual que en altres festivitats locals, habitualment el Comerç Local de Bétera juga un paper important donant suport al Món de les Falles any enrere any. Loteries, publicitat per als llibrets… Aquest són alguns dels exemples, però no els únics.

Així mateix, el citat Món de les Falles també confia en els nostres professionals locals per a dur a terme diferents actes: entrepans per a esmorzars o berenars de comissió, xocolata i bunyols per als desdejunis de les festes josefines, mocadors, complements, bruses, maquillatges, pentinats…

Per aquest motiu, encara que enguany no ha pogut ser igual que altres anys, els comerços locals han continuat bolcant-se amb les Falles del municipi. En aquest sentit, els establiments membres de l’Associació de Comerciants de Bétera han realitzat diverses accions mostrant el seu suport a través de Xarxes Socials. A banda de decorar alguns aparadors o locals amb motius fallers, a través de les seues Xarxes Socials i de la mencionada associació, han publicat imatges d’altres anys i del present exercici de diferents decoracions dels seus comerços, acompanyat de frases d’ànim i suport.

A més a més, també estan penjant imatges de diferents anys fallers, mostrant la seua col·laboració amb pentinats, maquillatges, menjars especials, etc. Per a fer possible aquestes publicacions també s’ha comptat amb la col·laboració d’algunes falleres i fallers.

A banda, les seues propostes perquè el Dia de Sant Josep i del Pare mantinga el seu esperit tampoc cessen.

Ací tenim alguns exemples:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia