Ahir dimarts, 16 de març, Junta Local Fallera de Bétera i representants de les comissions falleres (L’Albereda, La Barraca, Carraixet, F.G.V. Est i F.G.V. Sur) es van reunir al voltant de les 21.00 hores per a simbolitzar una plantà dels monuments fallers de cada comissió de la localitat.

Aquest esdeveniment es va dur a terme d’una manera molt diferent d’altres anys, però de la mateixa manera es va deixar constància a través d’un lema que “ací crema el cor d’una falla” i que “les Falles tornaran i Bétera tindrà llum, pólvora, color i monuments”.

Així, les cinc comissions ja tenen els seus llocs tradicionals de plantà dels seus monuments.

D’altra banda, Junta Local Fallera de Bétera també ha publicat aquesta vesprada un vídeo especial per a commemorar la tradicional cavalcada de disfresses que té lloc cada any en el segon dia de Falles.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia