L’Ona Verda, promoguda des d’Irlanda enguany per a commemorar cada 17 de març el seu dia nacional o Dia de Sant Patrici, va inundar ahir dimecres alguns municipis valencians d’aquest color amb el doble objectiu de simbolitzar l’esperança en el futur del turisme i projectar la seua promoció en el mercat internacional. Bétera va ser una d’aquestes localitats, il·luminant de verd el seu castell.

València Turisme s’ha sumat a l’acció Global Greening, impulsada per Turespaña i el seu homòleg a Irlanda, al costat de Turisme Comunitat Valenciana, per a “omplir de llum verda i esperança en el turisme” els edificis i monuments singulars de la nostra destinació València, mitjançant una il·luminació especial.

 

Segons la directora de Turisme d’Irlanda a Espanya, Susan Bolger, amb aquesta iniciativa s’ha tractat de “crear un gran sentit de positivitat i esperança per als més de setanta milions de persones a tot el món que tenen relacions amb l’illa d’Irlanda i amb Sant Patrici.”

 

Les localitats valencianes d’Algemesí, Bétera, Bocairent, Ayora, Cofrents, Cullera, Gandia, Gàtova, El Puig, Riba-Roja de Túria, Requena, Ontinyent, Paterna i Xàtiva van ser totes les poblacions que van participar en aquesta acció, així com la ciutat de València. Aquesta acció s’ha dut a terme en anys anteriors amb la il·luminació de part de la geografia espanyola i internacional.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia