Amb el foc de la Nit de la Cremà acaben les Falles i com solen dir els fallers: “comencen les pròximes”. Cada 19 de març a la nit, el foc crema els  monuments de manera escalonada davant la presència de les Falleres Majors de cadascuna de les comissions i les Falleres Majors de Bétera.

Totes elles veuen al costat dels seus presidents i entre llàgrimes com acaben unes festes memorables en què hi ha hagut de tot a Bétera: festa, música, tradició, devoció, pólvora i art.

Acaben així les Falles amb el títol de Patrimoni de la Humanitat amb orgull i proclamant als quatre vents les seues virtuts artístiques i festives que, com sempre, atrauen milers de visitants a la ciutat de València.

A continuació, oferim diverses imatges de la “Nit de la Cremà” a Bétera de diversos anys.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia