COMUNICADO 20-marzo-2021. Actualización de la situación de transmisión de la infección producida por Coronavirus SARS-CoV-2

El nombre de proves diagnòstiques per a la detecció del virus a la Comunitat Valenciana és, juntament amb Castella-la Manxa, el menor d’Espanya. Amb 838,21 proves per cada 100.000 habitants, la nostra Comunitat es troba quasi a la meitat de la mitjana nacional que és de 1.564,37.

Així mateix la taxa de proves disminueix setmana rere setmana. Creiem que el nombre de proves diagnòstiques totals realitzades hauria de dependre directament de la situació epidemiològica; és a dir, a major sospita clínica d’infecció, major nombre de proves diagnòstiques. Tot el contrari de la realitat. Demanem al Govern Valencià que es modifiquen els protocols de detecció i es realitzen proves PCR a TOTS els contactes a l’aula, tant alumnes com professors, per a evitar que la infecció per coronavirus continue disseminant-se pels centres educatius.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia