La Diputació de València continua duent a terme els treballs de construcció de la Variant Nord de Bétera que van començar a principi de desembre del 2019. Amb motiu d’aquestes obres, a partir d’aquest dilluns 22 de març, es procedirà a tallar el trànsit del camí de Llíria conegut com camí del Pla, per a l’execució d’una glorieta de connexió.

El tall es realitzarà des de les 08.00 hores del citat diiluns fins al divendres 26 de març a les 14.00 hores.

Els desviaments es realitzaran per la CV-310 i la CV-315 i estaran degudament senyalitzats.

Segons la mateixa Diputació de València van anunciar el passat mes de desembre, a través de nota de premsa, la Variant Nord de Bétera avança segons el calendari fixat per l’àrea provincial de Carreteres, que preveu la conclusió de la infraestructura a la fi de 2021.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia