Per segona vegada, en el temps que portem sense assistir com a públic als Plens municipals del nostre ajuntament, reclamem a l’actual govern que responga a les nostres preguntes ja que, a causa de la impossibilitat d’assistir a estos, no tenim una altra manera de resoldre els dubtes i inquietuds que ens planteja l’actual situació del nostre municipi.

Des de fa un any, amb l’inici de l’Estat d’alarma i, donades les normes de distanciament social se celebra el Ple municipal a porta tancada pel que l’assistència de la ciutadania i d’aquest grup polític com a públic es va fer impossible.

Amb l’arribada de la seua transmissió de manera telemàtica i l’enviament de preguntes a través de l’e-mail, créiem que la resposta a les inquietuds i dubtes que, tant els nostres veïns i veïnes com les d’aquest grup polític, es feien arribar als Plens sobre l’administració de l’actual govern municipal serien resoltes, però això no ha sigut així.

Tant és així que, ja al maig de l’any passat, va haver-hi un intercanvi de sol·licituds i publicacions referides a la falta de resposta a les nostres preguntes per part del ple; i, en aquesta ocasió, encara sabent que les nostres preguntes van ser respostes en el ple, encara no hem pogut saber quina va ser la resposta dels regidors i regidores a les quals anaven dirigides.

I és que, més enllà que el Ple de març es publicara en el canal de Youtube de l’ajuntament, una setmana després de la seua celebració, sense que es sepa els motius del retard; la nostra sorpresa va ser encara major, en veure que els últims minuts del ple no apareixien, arribant a tallar-se la resposta a les preguntes realitzades per una altra veïna del nostre poble.

Per això, la setmana passada, vam enviar una sol·licitud a l’ajuntament perquè es publicara el fragment que falta o, se’ns facen arribar la resposta a les nostres preguntes, a través de correu electrònic. Sense que hàgem rebut cap resposta encara.

En definitiva, creiem que aquest tipus d’accions, sense entrar en la manera en què s’han donat resposta a algunes dels nostres dubtes i a les d’alguns dels nostres veïns i veïnes, menyscaben la possibilitat de participació per part del conjunt de la població en la presa de decisions i fa que es perda interés pel funcionament de l’administració local, repercutint en la vulneració dels drets de tota la ciutadania.

Cercle Podemos Bétera
Imprimir article
Comenta aquesta notícia