Benvolgudes totes i tots.

Avui us convide a donar una volta per un paratge espectacular, molt a prop de Bétera, ple de vegetació, d’animals i aigua. És ni més ni menys que la Font de Sant Vicent de Llíria que molts de vosaltres haureu visitat i segurament en més d’una ocasió. Espere que disfruteu de les fotografies tant com jo fent-les.
Aquestes fotografies d’avui així com totes les que he compartit amb vosaltres, les he “viscut” de tot cor, les he fet i revelat el millor que he sabut, per a mi i, per descomptat, també per a vosaltres.

He d’agrair a “Betera.com” el fet d’haver-me permés mostrar-vos aquests “treballs” i la bona acollida que ha tingut per part de vosaltres, “seguidors” tant de Betera.com, com de Carmen Sorlí a qui estime de fa molts, molts anys.

Dir-vos que vaig-anem a deixar-vos descansar durant un temps, el que significa un acomiadament temporal que no es deu a cap raó en concret, jo seguisc fent fotografies i les veurem si ho desitgeu més avant.
Una molt forta abraçada i sigueu feliços.

Text i imatges de Ximo Asensi i Alemany

Imprimir article
Comenta aquesta notícia