Tots els absoluts del CN SOS Bétera van participar de la final

Dissabte passat 20 de març es va celebrar la II Jornada del Trofeu de Banderes Absoluts i Cadets a la platja Urbanova d’Alacant. Aquesta competició va ser organitzada per la Federació de Socorrisme i Salvament de la Comunitat Valenciana.

Aína Arnal del Club de Natació SOS Bétera va eixir com a guanyadora en la general en la categoria de cadet amb 66 punts, i Víctor Cebrián (també del mateix club) va quedar 3r en categoria d’absoluts amb 58 punts.

Durant aquesta II Jornada, tots els participants de la categoria absoluta van participar en la final A, quedant Víctor Cebrián en 2n lloc i Borja Fabregat en 3r lloc.

Aquesta és la primera vegada que la Federació valenciana organitza aquest Trofeu de proves d’arena, dividit en dues jornades, una al novembre i una altra aquest cap de setmana, a la qual van acudir més de 100 esportistes dels clubs de la Comunitat Valenciana.

Des del Club de Natació SOS Bétera han volgut agrair la participació, l’esforç i els resultats de tots els seus socorristes participants i transmetre’ls la seua enhorabona a Aína i a Víctor pels èxits obtinguts, ja que són un gran exemple per a totes les categories.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia