El Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) ha publicat la seua nova oferta formativa per al mes de març amb nous cursos en línia i gratuïts per a treballadors, autònoms, persones en ERTE i aturats. Aquests cursos estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació Estatal.

El SEPE ofereix els seus cursos tant a nivell Estatal com a nivell autonòmic (a través del les oficines d’ocupació).

Els cursos del SEPE són gratuïts i són impartits per empreses privades. A més i a causa de la crisi sanitària del Covid-19, moltes d’aquestes empreses ofereixen la possibilitat de realitzar els seus cursos de manera en línia.

Per a aquest mes de març el SEPE ha publicat diferents nous cursos de formació, als quals es pot accedir a través del següent enllaç: https://cursossepe.es/

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia