Per sisé any consecutiu, la Penya de coets Vol lliure‘ de Bétera ha convocat el seu concurs de dibuix per a les xiquetes i xiquets de Primària. El lema d’enguany és “Els coets a la Festa d’Agost a Bétera“.

Una vegada més, aquest certamen compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, les Obreres i Majorals 2020+21, Cajamar i Coabe.

La finalitat d’aquest certamen és incentivar la participació dels més menuts en la nostra Festa i Tradicions, fomentant així l’estima per les nostres senyes d’identitat i per tant, que no perden mai la il·lusió per participar “en la millor Festa del Món”.

La temàtica de la convocatòria són els coets a la nostra festa. En aquest sentit, cal que els dibuixos participants continguen aquest element de la citada temàtica.

El concurs va dirigit a alumnes de primària de tots els centres educatius del municipi (Lloma del Mas, Nuestra Señora del Carmen, Marqués de Dos Aguas, Mas Camarena i Camp de Túria). Hi ha tres categories: 1er i 2on de Primària; 3er i 4rt de Primària; 5é i 6é de Primària.

Els premis per categoria son els següents, tots ells xeques canviables en els comerços de Bétera:

  • 1er PREMI……………………………………….100 euros
  • 2on PREMI……………………………………….. 50 euros
  • 3er PREMI………………………………………….25 euros

La data límit del lliurament serà el pròxim 10 de maig de 2021.

Els dibuixos seran presentats en format Din-A 4 i es pot utilitzar qualsevol material i tècnica (retoladors, aquarel·la…). Els treballs que es presenten deuran ser inèdits i originals. No seran vàlids aquell que ja s’hi hagen presentat a altres certàmens i, per descomptat, tampoc es permet cap plagi o copia (siga parcial o completa) d’obres d’altres persones.
En el revers de les obres deurà anar el nom i cognom del participant, edat, curs i centre educatiu al qual pertany.

Els autors dels dibuixos finalistes cediran tots els drets d’explotació realitzats en exclusiva i de forma gratuïta a l’ORGANITZACIÓ, per al seu ús, ús fraccionat, exhibició, reproducció, difusió, comunicació pública i transformació en qualsevol suport.

Des de Vol Lliure volen agrair especialment la col·laboració d’Inma Clavel en l’autoria de la il·lustració del Cartell  2021 del concurs.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia