Aquest dimecres, 24 de març, tindrà lloc la segona i última jornada dins del programa de les primeres Jornades Municipals d’associacionisme de dones i feminista. La primera trobada va realitzar-se el passat dilluns, 22 de març.

Organitzades des del departament municipal de la Dona i Igualtat, aquestes jornades s’emmarquen en les línies de treball que dutes a terme per la citada àrea en col·laboració amb la Xarxa Valenciana d’Igualtat.

Concretament, la principal finalitat és la promoció del moviment associatiu de dones i feminista a Bétera, tant per a la seua creació com per a l’enfortiment de les associacions que ja existeixen en la localitat.

D’altra banda, també tenen l’objectiu de ser un espai de trobada i reflexió en el qual totes les parts consoliden xarxes de treball i col·laboració directa.

En definitiva, les jornades pretenen oferir un espai d’assessorament tècnic per a les associacions, en la seua relació administrativa amb el Consistori, així com amb altres institucions que permeten impulsar i enfortir aquests projectes associatius.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia