Van passant els dies, les setmanes i fins i tot mesos i anys i nosaltres no ens adonem. NO ens adonem del que realment està succeint en el nostre planeta. Per això, creiem que ha arribat l’hora de donar un gir de 360° al món sencer.

Desgraciadament, es té una concepció dins de la societat sobre el poc conscienciats que estem els joves sobre el nostre món; però ens sembla injust el fet que tots estiguem ficats en el mateix sac. Perquè més enllà de les festes il·legals: els joves poden i deuen actuar per a salvar el planeta i per això nosaltres som ací: per a poder fer veure a la gent que fins i tot els més inexperts tenim ganes de treballar, influir i poder inspirar a altres persones amb la finalitat de salvar el nostre planeta.

Creiem que a tots ens han donat les típiques xarrades i explicacions en el col·legi sobre l’important que és el canvi climàtic, però que al cap i a la fi mai ens acabem prenent de debò: I si és l’hora de parar els peus en la terra i veure tot el que estem patint? Tant nosaltres, com les nostres futures generacions.

La deterioració de la terra ha començat i no li veiem la fi, però això ha de tindre solucions. Aquestes que tots hem d’aportar travant en equip i mirant cap a un futur prometedor per a poder tirar la vista arrere el dia de demà i saber que el nostre granet d’arena va salvar tot un món.

En aquest cas nosaltres, que tan sols som un grup d’adolescents ens hem adonat del perjudicial que és i pot arribar a ser el canvi climàtic per al nostre planeta i per això volem canviar-vos a vosaltres, els majors i experts, els papers amb l’objectiu d’ensenyar totes les idees i solucions que tenim al cap per a afrontar-lo. Ara nosaltres volem ser els encarregats de difondre pertot arreu i arribar a conscienciar als més xicotets de la casa fins i tot als més majors sobre això.

Ara us estareu preguntant segurament: I per què nosaltres hem de veure en el canvi climàtic? Doncs bé, creiem que la resposta és molt senzilla: contaminació, la despesa desmesurada de recursos com la llum o l’aigua…Milers i milers d’accions que, encara que semblen una ximpleria poden ajudar a salvar el nostre planeta. Sé han registrat xifres bastant positives sobre com ha millorat el planeta en la pandèmia, però: Realment hem de passar per aquesta situació tan extrema per a posar-li solució a aquest problema? Perquè igual que es pot contagiar un virus, també ens podem contagiar uns a una altra solidaritat, companyonia, lluita i treball per a donar lloc al punt i final d’aquest problema.

Com diu el nostre lema: ‘Compte, som contagiosos’’.

Pel que, ens deixarem infectar per aquest, el nostre moviment i junts aconseguirem fer d’aquest planeta, un món millor.

Vega Archer Rios.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia